NEM MAKE-UP + TIPS

10 THINGS I HATE TO ADMIT

Hm…. Tid til en meget ærlig side af mig selv…. Det er egentlig underligt, men der er virkelig mange ting, som man ikke har lyst til at indrømme og ja.. Nu vil jeg kaste mig selv på dybt vand, og fortælle om 10 ting, som jeg hader at indrømme! 

1. Jeg fortryder, at jeg ikke tog mig mere sammen i skolen…. Shit.. ja, så er det sagt. Men det er faktisk rigtigt. Jeg ville inderligt ønske, at jeg havde koncentreret mig om min skole (HHX, 1. år), da jeg gik der, og ikke havde haft så travlt med alt muligt andet. Det er resulteret i, at jeg er blevet smidt ud, og venter nu på at starte et nyt sted. Enten HF eller 1.g igen. ØV! 

2. Jeg er jaloux. (Tilfreds, N?) Helt ærligt, det tror jeg alle piger er, enten på den ene eller den anden måde. Så er der lige en ekskæreste, så får han en flirtende besked fra en anden osv. Årha, vi kender det jo alle, og vi piger er for dårlige til at indrømme det. Jeg bliver da lidt jaloux, når N nævner hans ekskærester, eller hvis nogle specielle piger skriver til ham, men heldigvis er han jo sammen med mig nu – og ikke dem 😉

3. Okay…. Den her er jeg ikke meget for at indrømme, men jeg spiser VIRKELIG meget slik. Jeg ELSKER alt usundt, og vil hellere spise slik end frokost. Det er faktisk lidt vildt, og jeg undre mig stadig over, at jeg ikke kan tage et gram fedt på (det kommer nok om nogle år, fuck) men ihhhhh….. Jeg elsker det.

4.Den her hænger nok lidt sammen med nr.3, men jeg er også virkelig doven. Jeg har gået på sportsefterskole, spillet meget håndbold, og faktisk været i ret god form, og nu… Ja, nu vil jeg hellere ligge i min seng som var det Søndag hver dag. Jeg har prøvet at ændre på det et par gange, og det er faktisk først nu, at jeg virkelig føler mig motiveret til det. Jeg er begyndt til Yoga, og begynder også snart til Bikram Yoga + Fitness. Tror jeg.

5. Jeg dømmer folk – især på deres udseende. Det er simpelthen en sygdom, og næsten alle har den. Desværre, men sådan er dét. Det er ikke sådan, at jeg ikke gider snakke med folk, hvis de har grimt tøj på, men mit førstehåndsindtryk er helt klart bedre, hvis de har en pæn stil…… Og faktisk er pæne. Heldigt at jeg er sød og åben overfor alle.

6. Jeg drikker sjældent vand. Det er kun til maden, at jeg noglegange lige drikker et glas… Det er virkelig for dårligt. OG usundt – igen. Faktisk drikker jeg heller ikke særlig tid – Sundt nok, men jeg elsker følelsen af at være beruset (okay, elsker er et stort ord), men jeg synes det er rart.

7. Jeg ELSKER ELSKER ELSKER at sove, og jeg kunne gøre det hele dagen, hvis jeg ellers fik lov. Her behøver jeg ikke skrive en hel masse – det er en sygdom, og jeg er i bedring.

8. Jeg har hadet mig selv og min krop – Okay, virkeligt ‘nu-er-jeg-ærlig’ indlæg, men det er egentlig rart nok. Jeg er altid blevet mobbet utrolig meget med mit udseende, og da jeg var yngre – faktisk 15-16 år, var jeg simpelthen så utilfreds med mig selv. Min krop var ikke pæn nok, jeg var alt for høj, jeg havde en stor næse, mit hår var ikke langt nok og i en periode var alt simpelthen galt. Det stadie er jeg heldigvis ovre, og jeg vil ALDRIG lade mig selv komme i sådan en situation igen. Du er den tætteste du har – hvis du ikke engang tror på dig selv, hvem skal så?

9. Jeg hader det danske vejr. Ja okay, det er vidst ingen crime, men seriøst… Jeg kan blive SÅ arrig over det. Så regner det, så skinner solen, så sner det, så er der 25 grader. Altså, ÅRHA. Især de sidste par uger har været så forvirrende. Her den anden aften var der simpelhen så koldt, og da jeg så skulle ned i byen dagen efter regnede det først, og bum… Så var der 20 grader og jeg gik i støvler og frakke – Tak Danmark, tusinde tak.

10. Jeg elsker at drille min lillebror – hvilke storesøstre gør ikke det?
Men jeg er faktisk lidt ond noglegange, ha ha. Jeg har det med at bruge det sidste toiletpapir, og så skælde ham ud, for ikke at have sat en ny rulle på, når det jo var ham, som brugte det sidste. Det er faktisk synd. Han fortjener det ikke, for han gør alt for mig, men hans liv ville sikkert være kedelig uden mig og mine drillerier – eller ikke. Nå. Jeg elsker ham <3

Jeg håber at I kunne lide en lidt ærligere side af mig selv. Jeg synes hvertfald det var ret sjovt – og grænseoverskridende, men det er okay sommetider. Tak fordi I læste med.

// Sarah 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

NEM MAKE-UP + TIPS