DANIEL ER I FINALEN

COLD WEATHER

Skærmbillede 2015-11-02 kl. 09.29.06

Grrrrrr…….. Det er simpelthen blevet så koldt, at jeg snart ikke kan være i mig selv mere. Jeg har lyst til at rende i en kæmpe sweater, og begrave mig under min dyne, med varm kakao og en god film. Jeg har fået en pels fra Stylefox, som er så smuk, og jeg kan ikke vente til at begynde, at gå med den, og virkelig holde mig varm!
Jeg har lavet en lille collage til jer, med noget tøj, som jeg rigtig gerne ville pakke mig ind i, i den kolde tid.
Look 1:  Jeg har valgt en jakke fra balmain x HM, som snart udkommer, og jeg SKAL simpelthen have fat i den, og faktisk bare resten af kollektionen også! Jeg er begyndt at gå rigtig meget med mørke bowboy bukser, og det ligner ikke mig, men de er så fine. Støvlerne er fra Jeffrey Campell, og dem fandt jeg på et loppemarked i Århus, for nogle uger siden – og jeg ELSKER dem. Tasken er fra Stella Mccartney.

Look 2: Jeg købte for nogle måneder siden denne grå frakke fra Designers Remix, og jeg har haft den med mig hver dag siden. Jeg ELSKER den, og den er simpelthen så fin – og vam! En anden ny trend, som jeg er ret vild med, er de knæhøje støvler fra Valentino. Taske fra Chanel, som jeg virkelig ønsker mig i julegave! (mor og far, haha).

Look 3: En fin nederdel, sat sammen med en fin blondetrøje. Mærkerne er ukendte, men nederdelen kan man få alle steder – Jeg har en fra ASOS, og blondetrøjen fra SamsøSamsø. Støvlerne er fra ASOS, og tasken fra YSL.

En lille reminder igen: Husk der er Topmodel finale på Onsdag, kl.20. Jeg kan ikke vente!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

DANIEL ER I FINALEN